Showbiz
0

Stallone i ekipa filma svjedočili nasilju u Mianmaru

Sarajevo-x.com
Sylvester Stallone i ekipa filma su u Mianmaru snimali scene za novi nastavak o Johnu Rambu, ali umjesto opuštene holivudske atmosfere, tamo su svjedočili teroru i nasilju kojem su ljudi izloženi. Stallone je izjavio kako je bio šokiran onim što je vidio te da su mogli biti i oni povrijeđeni da nisu otišli iz Mianmara.

"Svjedočili smo užasu i nehumanosti, vidjeli smo sve vrste rana zadobijenih od nagaznih mina, rane u kojima su bili crvi, otkinute dijelove tijela...Mnogo smo slušali o Vietnamu i Kambodži, ali ovo je strašnije", izjavio je poznati glumac Sylvester Stallone.

Šezdesetjednogodišnji Stallone se vratio u Sjedinjene Države nakon završetka snimanja scena za četvrti dio avantura legendarnog Johna Ramba, ali još uvijek je pogođen onim što je vidio.

"To je pakao kakv ne možete zamisliti. Da smo ostali još nekoliko dana, i nama bi se dogodilo nešto slično", dodao je šokirani glumac.

Novi Rambo scenario je bio napisan mnogo prije dešavanja u Mianmaru, ali govori o tome kako John Rambo ima novi zadatak - spašavanje kršćanskih humanitarnih radnika iz Mianmara.