Još uvijek su zajedno
0

Stacy isprobava zaručnički prsten, Clooney negirao da su prekinuli

Klix.ba
On se zakleo da se nikada više neće oženiti, ali to nije spriječilo njegovu djevojku, šarmantnu Stacy Keilber da na ruku stavi zaručnički prsten. Naravno riječ je o glumcu Georgeu Clooneyju.

Tridesetdvogodišnja bivša hrvačica u petak navečer je na otvaranju jedne draguljarnice u New Yorku isprobala veliki dijamantni prsten i to na zaručničkom prstu. Bez sumnje, Stacy će sigurno biti lijepa nevjesta, ali ko će biti mladoženja to ostaje da se vidi.

Ipak, Stacy je namjerno ili ne prsten stavila baš na zaručnički prst, samo nekoliko dana nakon što je Clooney žestoko demantirao navode pojedinih tabloida da su njih dvoje okončali jednogodišnju vezu.

Tabloid The Sun prije nekoliko dana je objavio da se par razišao nakon što je George još jednom ponovio kako se nema namjeru vjenčati. Međutim, glumčev glasnogovornik je negirao takve navode.

"Priča koju je objavio londonski tabloid The Sun o razlazu Georgea Clooneyja i Stacy Keibler nije istinita. Pričaja je potpuno isfabricirana kako bi se prodala novina", izjavio je glumčev portparol Stan Rosenfield za Daily Mail.

Par je počeo izlaziti u augustu prošle godine, više puta su zajedno odmarali na jezeru Como u Italiji gdje Clooney ima vilu, a viđeni su i na večeri sa roditeljima. Ko zna, možda se George ipak ponovo oženi ili lijepa Stacy samo mašta o tome isprobavajući zaručničko pristenje. Inače, Clooney je bio jednom oženjen i to glumicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. godine.