Showbiz
0

Srbijanski fanovi Samanthe Fox tražili da im pokaže grudi

Sarajevo-x.com
Planovi da se napravi statua u čast pjevačice Samanthe Fox pali su u vodu nakon koncerta koji je održala u Čačku. Naime, publika je bila više zainteresirana za njene grudi nego za njen talent.

Nakon što je izgrdila fanove i odbila da se pojavi na večeri koji su u njenu čast organizirali srbijanski zvaničnici, Sam Fox je otišla iz Čačka, a pokretači inicijative za izgradnju statue kojom bi joj se odalo prizanje, riješili su odreći se tog plana.

"Publika je uzvikivala neprimjesne komentare u vezi sa mojim grudima", rekla je Fox. Britanska pjevačica demonstrativno je napustila Čačak odmah po završetku koncerta jer je bila bijesna zbog zahtijeva publike da im pokaže grudi.

Lokalni mediji rekli su da je sala u kojoj je Fox nastupala bila poluprazna i da joj je publika jasno dala do znanja da nisu došli da je slušaju kako pjeva.

Njeni fanovi su još prošlog mjeseca kazali da planiraju izgraditi statuu u Čačku jer su mislili da je ona idol te da stoga zaslužuje odgovarajući spomenik koji će podsjećati na njene talente.

Nakon reakcija pjevačice i svega što se dešavalo za vrijeme i poslije koncerta, od tih planova nema više ništa.