Da li će razočarati fanove?
16

Spice Girls opet pred raspadom: Geri i Victoria ne pričaju

Klix.ba
Foto: Arhiv/AFP
Foto: Arhiv/AFP
Tek što su se ponovo sastale i vratile nastupima, članice popularne britanske grupa Spice Girls ponovo su pred raspadom. Planove o snimanju novog albuma "uništila" je, prema pričama iza scene, Victoria Beckham.

Naime, Posh se posvađala sa Geri i više ne razgovaraju.

"Geri želi da se djevojke vrate koncertima što prije. Pokušavala je kontaktirati menadžera Simona Fullera prošle sedmice kako bi se dogovorili o novim uvjetima, ali nije uspjela. Ona i Victoria više ne razgovaraju. A turneja bez Victorije je veliki rizik", rekao je izvor blizak grupi.

Izvor dalje kaže kako Victoria možda i nema neke glasovne sposobnosti, ali mnogo doprinosi zaradi.

"Kada su se ponovo okupile dovela je Madonninog koreografa Jamieja Kinga i osigurala garderobu Dolce and Gabbane. Simon misli da je cijeli projekt upitan bez nje i zato pokušava izbjeći cijelu situaciju", dodao je izvor.

Sve se dešava samo dva mjeseca nakon njihovog povratničkog koncerta "Viva Forever!" nakon kojeg su trebale snimiti album, prvi poslije pet godina. Na njemu su trebale biti pjesme iz Spice Girls kataloga koje nikada nisu puštene u javnost.

"U njemu se nalazi više od 40 odličnih pjesama koje su djevojke snimale tokom proteklih 15 godina. Šteta bi bilo da ne ugledaju svjetlost dana", rekao je izvor za The Mirror.