Showbiz
1

Solange napala Jay Z-a zbog Rihanne

Klix.ba
Mediji već dva dana bruje o tuči između Solange, sestre slavne pjevačice Beyonce, i Beyonceinog supruga Jay Z-a, a sada tvrde da je tuča izbila zbog druge tamnopute pjevačice Rihanne.

Solange je bila kivna na zeta jer joj nije pomogao u karijeri. Uskoro joj izlazi treći album, ali za njega nema nikakve promocije. Navodno su na zabavi na kojoj se i dogodila tuča Jay Z i Solange razgovarali o tome, a on joj je rekao kako nema vremena da se pozabavi njenom karijerom i da je imao važnija posla, otkrili su izvori bliski porodici. To se 27-godišnjoj Solange nije svidjelo, jer se već neko vrijeme nada da će imati karijeru poput Beyonceine.

Također, navodi se kako je mlađa sestra na zabavu Met Gala dovela prijatelje koji su se pozivali ja Jay Z-a da bi ušli te joj je on zbog toga prigovorio. Vrhunac je bio kada je on rekao da ide na after-party kod Rihanne i to bez Beyonce, nakon čega je Solange podivljala.

Mlađa sestra mu je prigovorila zašto baš tad mora ići u klub i zašto ne ide kuće, a pitala je i sestru zašto to toleriše svom mužu. Potom je nastala svađa i 27-godišnjakinja je počela udarati zeta, tvrde izvori, prenose američki tabloidi.

Solange je izbrisala i zajedničke fotografije sa sastrom na Instagramu. No, kako Solange izlazi album, a potrebna joj je promocija, moglo bi se ispostaviti da sve bila dobro smišljenja igra kako bi se digla medijska prašina i ona dobila promociju.