Kellan Lutz, zvijezda 'Twilighta'
0

"Snimci bacanja kućića su užasni, drago mi je da je djevojka nađena"

Sarajevo-x.com
Kellan Lutz
Kellan Lutz
Djevojčica iz Bugojna koja je bacila kućiće u Vrbas navukla je na sebe bijes javnosti, a njenu okrutnost komentarisao je i Kellan Lutz, zvijezda filma "Twilight".

"Dokle je stigla potraga za djevojčicom koja je bacala kućiće u rijeku? Nikad nisam ništa tako odvratno vidio. Ti snimci su zaista uznemirujući", napisao je Lutz na svom profilu na Twitteru.

Slavni glumac je također napisao kako ga je snimak veoma potresao i dodao da je okrutnost prema životinjama neprihvatljiva.

"Čuo sam da Michael Bay daje nagradu za bilo kakvu informaciju o djevojčici. Hvala mu na tome, kao i svima koji su digli svoj glas. Okrutnost prema nemoćnim životinjama je neprihvatliva. Ne mogu da izbacim te kućiće iz svoje glave", dodao je Lutz.

Napominjemo, nakon što je na internetu objavljen snimak djevojčice koja iz kante uzima i baca psiće u rijeku, javnost je žestoko reagovala, te je zatraženo da se okrutna djevojčica što prije nađe i procesuira.

Samo nekoliko dana kasnije pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona identifikovali su djevojčicu sa videosnimka.

Kada je saznao za to, Lutz je na svom profilu ponovo napisao:

"Drago mi je što je djevojka pronađena, a još više mi je drago što u Bosni ima novi zakon o dobrobiti životinja. Hvala svima što ste podigli glas protiv ovoga. Vi ste svi moji heroji", napisao je glumac koji se početkom ove godine pojavio i u kampanji PETA-e.