Woody Harrelson
0

"Snimatelja sam zamijenio sa zombijem"

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nakon što je u javnost 'procurio' snimak na kojem slavni Woody Harrelson napada snimatelja na aerodromu La Guardia u New Yorku, oglasio se i poznati glumac riječima da je paparazza zamijenio sa zombijem, objavili su američki mediji.

Harrelson je nedavno počeo sa snimanjem filma 'Zombieland' i odmah privukao veću pažnju snimatelja. Tako ga je jedan pokušavao snimiti na aerodromu dok se Woody pokušavao ukrcati u avion sa svojom kćerkom.

Opazivši paparazza, Harrelson je 'pobjesnio', te ga napao pritom mu razbivši kameru.

"Snimamo film `Zombieland' u kojem se neprestano borim protiv zombija. Tog dana smo također snimali scenu i još uvijek sam bio pod utiskom uloge. Stajao sam na aerodromu sa kćerkom kada sam spazio paparazza koji me je preplašio i u tom trenutku sam ga zamijenio sa zombijem", ispričao je svoje viđenje situacije Harrelson u službenoj izjavi za medije.

Na snimcima koji su objavljeni na stranici TMZ vidi se kako Woody napada snimatelja, a cijeli slučaj je prijavljen policiji.

Paparazzo tvrdi kako mu je glumac 'zabio' kameru u lice, a ovo nije prvi slučaj da slavni Woody biva optužen zbog napada na snimatelja. Prije tri godine glumac je bio optužen za davljenje snimatelja Josha Levinea i razbijanje njegove kamere.

Levin ga je tužio, no Harrelson traži od Vrhovnog suda u Los Angelesu odbacivanje optužbi.