Brad i Angelina u Berlinu
0

Slavni par dominirao crvenim tepihom

Sarajevo-x.com
Poznati glumac Brad Pitt i njegova nevjenčana supruga Angelina Jolie opet su privlačili poglede svih uzvanika i novinara na berlinskoj premijeri posljednjeg Pittovog filma 'The Curious Case Of Benjamin Button'.

Na njemačkoj premijeri filma 'The Curious Case Of Benjamin Button', ljubavni par Pitt - Jolie bio je veoma raspoložen za davanje izjava.

Poznati glumac je novinarima otkrio da se ne boji starosti, i da se još uvijek osjeća mladim mada je prošlog mjeseca napunio 45 godina, piše Reuters.

'Nisam zabrinut zbog toga što starim, više me brine kako ću napustiti ovaj svijet. Ne bih volio izgorjeti u požaru, ali ne bi bilo loše da me pojede morski pas', našalio se glumac.

Uz njega je cijelu večer bila njegova partnerica Angelina koja je na berlinskoj premijeri naprosto blistala. Prošle sedmice, javnost je kritikovala glumicu zbog prevelike mršavosti i iscrpljenosti, no ovaj put na glumičinom lijepom licu nije bilo umora.

Par je čak uskladio i odjeću za premijeru, Brad je bio u modernom crnom odijelu s šalom, dok je Angelina za ovu priliku odabrala bijelo elegantno odijelo, a i nova frizura slavne glumice nije ostala neprimjećena.

Film 'The Curious Case Of Benjamin Button' prati priču o čovjeku koji se rađa u svojim 80-im i svakim danom biva mlađi, dok njegova životna ljubav Daisy (Cate Blanchett) svakim danom biva starija, zbog čega par prolazi kroz teške ali i divne trenutke.