Barcelona
0

Slavna Kylie Minogue služila goste u kafiću

Sarajevo-x.com
Gosti jednog kafića u Barceloni bili su očarani konobaricom nakon što ih je pićem poslužila planetarno poznata pjevačica Kylie Minogue, piše Daily Mail.

Naime, minijaturna pjevačica je pristala 'odraditi' jednu smjenu u kafiću roditelja Andresa Velencose, svog sadašnjeg momka. Lokalni posjetioci bara su , po pisanju britanskog lista, skoro pali u nesvjest kad ih je najpoznatija 'džepna Venera' na svijetu pitala šta žele popiti.

Kylie i Andres Velencosa, inače maneken, prošle su se sedmice odmarali u Andresovom rodnom gradu Barceloni, pa su se odlučili malo zabaviti te naravno privući goste u bar u vlasništvu roditelja zgodnog Španca.

'Kylie je dokazala da nije razmažena diva i prala je čaše skoro cijelu noć. Sa maramom na kosi isprva je niko nije ni primjetio', rekao je jedan od gostiju.

Andresova porodica odlično je prihvatila sinovu novu djevojku, a kako pišu tabloidi, Kylie je već počela učiti španski te je savladala osnove španske kuhinje da bi udovoljila 31-godišnjem manekenu.

Par se upoznao prošlog oktobra i otad su nerazdvojni, a odnedavno kruže glasine o vjenčanju.

Kylie Minogue (41) prošle je godine raskinula dugogodišnju vezu s glumcem Olivierom Martinezom koji je uz nju bio i dok je boloavala od raka dojke, a par se navodno rastao jer Kylie nije željela djecu.