Megan Fox
0

"Slava je uništila moje samopouzdanje"

Sarajevo-x.com
Glumica i fotomodel Megan Fox kazala je za američke medije da joj je višegodišnji život pod 'svjetlima kamere' u potpunosti uništio samopouzdanje.

Dvadesettrogodišnja Fox tvrdi da joj je slava donijela samo nevolje i pojačala nesigurnost, koja je inače posljedica razvoda njenih roditelja dok je ona još bila dijete.

"Dok sam odrastala ono što sam najviše željela bila je pažnja, no kada sam ju dobila nisam znala kako da se nosim s njom. Postala sam veoma 'zatvorena' osoba kojoj je fali samopouzdanja", priznala je jedna od najseksipilnijih žena svijeta.

Prelijepa glumica, koju mnogi nazivaju drugom Angelinom Jolie, kazala je i to da je smatrala kako je pažnja ljudi nešto što bi je moglo učiniti najsretnijom osobom, no sada kada je ima, shvatila je da to nije i sve i štaviše ta pažnja joj je jako naškodila.

"Ne radi se samo o fizičkoj nesigurnosti već i o osjećaju da nisam prihvćena, a željela bih da budem. Naravno, smatram da su ti osjećaju u meni posljedica razvoda mojih roditelja. Oca nisam viđala i zbog toga sam se često osjećala odbačenom. Prošlost se ne može izbrisati i to je nešto što čovjeka uvijek proganja", ispričala je Fox.

Drugi dio 'Transformersa', ' Revenge Of The Fallen' u kojem je ponovo glavna uloga pripala prelijepoj Megan Fox naće se u kinima širom svijeta krajem ovog mjeseca.