Poziv na dvoboj
0

Shaquille O'Neal ismijao preplašenog Beckhama

Sarajevo-x.com
Shaquille O'Neal nazvao je Davida Beckhama uplašenim nakon što je slavni fudbaler odbio da pristane na Shaqov dvoboj u izvođenju jedanaesteraca.

Košarkaška legenda je izrazila želju da se Beckham pojavi u njegovom novom reality showu "Shaq Vs", u kojem će se takmičiti sa sportskim zvijezdama u njihovim disciplinama.

Pozivajući fudbalera, Shaq je na svom Twitteru napisao: "Dragi Davide Beckham. Znam da si čuo za moj show, kako bilo, ti nikad nećes zabiti gol protiv mene. Izazivam te, mali čovječe."

"Davide Beckham, znam da me čuješ. Nemoj se plašiti, ne dozvoli da te prozivam. Ne tjeraj me da dva miliona ljudi na Twitteru sazna da si se prepao Shaqa", nastavio je Shaq sa izazivanjem.

Beckham je kasnije odbio ponudu našalivši se na Twitteru: "Nisam vidio da je prozvao Kobea... Mislim da bi Kobe pogodio protiv njega."

Rasprava na Twitteru se nastavila, a Shaq je odgovorio novom porukom:" Zvanično, danas je dan kada se Beckham prepao Shaqa. On i treba da se boji, nikad mi ne bi zabio gol."

O'Neal je već objavio niz izazova poput plivačkog okršaja sa olimpijskim prvakom Michaelom Phelpsom, tenis meč sa Serenom Williams i rundu sa Oscarom de la Hoyom.