Ljubav ne poznaje prepreke
0

Shaquille O’Neal mora čučnuti da poljubi djevojku

Sarajevo-x.com
Kada je ljubav prava onda nema prepreka i smetnji. Tako, Shaquilleu O’Nealu i njegovoj izabranici Nicole Hoopz Alexander razlika u visini uopće nije problem. Bivši NBA košarkaš, koji je visok oko 2,15 metara, mora čučnuti da bi poljubio svoju 1,57 visoku izabranicu. Pored nje izgleda poput diva, ali njima to uopće ne smeta.
Shaquille O’Neal i Nicole Hoopz Alexander fotografisani su tokom shoppinga u Calabasasu u Californiji. Zaljubljeni par sve vrijeme držao se za ruke, a javno su razmjenjivali nježnosti, te su svi pogledi bili usmjerni ka njima dok se ona "mučila" da se propne na prste, a košarkaš da se sagne kako bi se poljubili.

Shaquille i 28-godišnja zvijezda reality showa Alexander zajedno su od prošlog ljeta i od tada su nerazdvojni. Za njihovu ljubav prepreke ne postoje, pa čak ni ogromna razlika u visini im ne predstavlja problem.

Sportista, koji ima četvero djece sa bivšom suprugom Shaunie Nelson, i kćerku iz jedne od prijašnjih romansi, je presretan u novoj ljubavnoj vezi.

"Div" i njegova "sićušna princeza" nisu se skrivali od paparazza. Napritiv, spremno su stali pred objektive aparata i pozirali.