Showbiz
0

Shakira se udaje u septembru

Sarajevo-x.com
Popularna pjevačica Shakira objavila je da se nakon 6 godina zaruka udaje za Antonia de la Ruau - sina bivšeg predsjednika Argentine. U medijima se navodi kako je moguće da je Shakira trudna i da se pripreme za vjenčanje zbog toga odvijaju vrlo užurbano.

Nakon šest godina zaruka sa sinom bivšeg predsjednika Argentine, Antoniom de la Ruaom, Shakira se napokon udaje. Vjenčanje je zakazano za septembar, a pripreme se odvijaju vrlo užurbano.

Zbog toga se u medijima pojavljuju upiti da li je Shakira trudna, s obzirom da je pjevačica nedavno izjavila kako je njena želja da postane majka sve jača, prenosi The Post Chronicle.

Njen budući muž Antonio pristao je da naprave predbračni ugovor jer Shakira nije htjela da im se dogodi ono što su proživjeli bračni par McCartney - Mills. Ona je naime htjela da Antonio potpiše izjavu kako neće pokušati uzeti njen imetak u slučaju razvoda.

Mnoge zvijezde prave predbračne uguvore, kako im savjetuju njihovi advokati, jer ne žele da njih bračni supružnik pokaže tamnu stranu i pokuša im oteti zarađeni novac.