Showbiz
0

Severina uzela sina Aleksandra i otišla od Popovića nakon svađe?

Klix.ba
Severina Vučković
Severina Vučković
Hrvatska muzičarka Severina Vučković izgleda nije dugo mogla izdržati u "bračnoj zajednici". Navodno, spakovala je kofere nakon svađe sa Milanom Popovićem, te napustila njihov hotel u Vršcu i sa sinom Aleksandrom se zaputila ka Beogradu.

"Do prije tri dana Severina i Milan zajedno su boravili u Vršcu u svom hotelu i sve je bilo u redu dok se pošteno nisu posvađali. S obzirom na to da je Milan vrlo oštre naravi, rasprava je kulminirala u glasnu svađu i sve je odjekivalo. Svi koji su čuli pravili su se da ne čuju i vjerovatno bi sve bilo u redu da Severini nije toliko prekipjelo da je odlučila otići. Ona je istog dana spakovala svoje i sinovljeve stvari i napustila hotel. Koliko sam čuo, vratila se odmah u Beograd, a s Milanom je prestala razgovarati", ispričao je za Alo! izvor blizak paru.

No, Severinin menadžer tvrdi da je ona posljednji put bila u Vršcu kada se snimao spot za pjesmu "Italijana".

Inače, ovo nije prva svađa hrvatske pevačice i srpskog biznismena za koju su i mediji saznali i o čemu se pisalo, budući da je pjevačica u maju također napustila partnera sa sinom, jer je Popoviću navodno smetao plač bebe. Vučkovićeva je nedavno izjavila kako su svađe normalna pojava među partnerima i da se njih dvoje uvijek pomire, objavio je Alo

"Mi smo kao svi mladi parovi. Volimo se i dobili smo dijete, a uz to ide da se ljubiš, grliš, svađaš kao pas i mačka, miriš. Ali bitno je da se volite, da obožavate jedno drugo i onda je sve lako", kazala je popularna Seve.