Showbiz
0

Severina se udaje za Igora Kojića 22. novembra

Piše: M. N.
Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković, u žiži je javnosti otkako se zabavlja sa sinom poznatog srbijanskog pjevača narodne muzike Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem. S fanovima na Facebooku podijelila je informaciju kako će vjenčanje biti održani 22. novembra.
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Severina i Igor su se vjerili početkom augusta, a mediji su pisali kako je upravo Seve zaprosila 15 godina mlađeg Igora.

Svoju ljubav ne kriju i redovno objavljuju fotografije na kojima je i Severinin sin iz prvog braka Aleksandar.

Hrvatska pjevačica objavila je fotografiju na kojoj se, obučena u vjenčanicu, "ispod vode" ljubi sa Igorom. Fotografija je za manje od 10 minuta dobila više od 3,2 hiljade lajkova i veliki broj komentara u kojoj joj fanovi žele svu sreću. Uz fotografiju napisala je stih svoje pjesme "Milimoj": "Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grijehota... 22.11".

Severina se do sada vjerila čak pet puta i zaradila tako pomalo zloban, a pomalo duhovit nadimak "kraljica prstenova". Ali ovaj put je istakla kako je veza s Igorom ozbiljna. Njihova ljubav je počela u februaru ove godine. Upoznali su se na Severininom koncertu u Beogradu, na koji je Igora doveo Severinin dugogodišnji prijatelj Edvin Softić koji je ujedno dobar prijatelj porodice Kojić.

Seve se već ponaša kao član porodice Kojić, pa je pristala da bude gošća na koncertu budućeg svekra Kebe u Loznici, koji je on najavljivao kao "spektakl decenije". Također, Kebi se obraća sa "dida" pa su mnogi mislili da je pjevačica već trudna.