Ljekari žele da miruje
0

Severina ostaje u bolnici do poroda

Sarajevo-x.com
Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković je u ponedjeljak navečer primljena u splitsku bolnicu zbog komplikacija u trudnoći koje nisu ozbiljnije prirode. No, iako se sada osjeća dobro, pod nadzorom ljekara će ostati sve dok se ne porodi.

Ljekari su odlučili zadržati Severinu u bolnici do poroda kako bi bili sigurni da će mirovati, piše Blic. Ljekari su obavili nekoliko uobičajenih pregleda nakon kojih je zaključeno da Severina nema većih zdravstvenih problema. Ipak, u bolnici će ostati kako se ne bi izlagala naporu, jer bi to moglo dovesti do prijevremenog poroda. S obzirom na činjenicu da je pjevačica do petog mjeseca aktivno nastupala, čak snimila i spot, ljekari se brinu da, ukoliko ne bude pod nazorom, neće mirovati ni u osmom mjesecu trudnoće.

Termin poroda je 7. februar. Severina će roditi sina kojem bi trebala dati ime Aleksandar Ivan. Datum udaje za oca djeteta, Milana Popovića, još uvijek nije poznat. Prstenje koje je par počeo nositi u novembru je pokrenulo sumnju da su se već tajno vjenčali.