Showbiz
0

Scarlett Johansson – najseksi žena na svijetu po izboru magazina Playboy

Sarajevo-x.com
Glumica Scarlett Johansson je osvojila prvo mjesto na listi najseksi zvijezda magazina Playboy. Ova 22-godišnja glumica je imala žestoku konkurenciju poput Angeline Jolie, Beyonce Knowles i Pamele Anderson.

„Scarlett Johansson je kombinacija ljepote i senzualnosti – počevši od njene porculanske kože i ženstvene figure pa do misteriozne karizme koju posjeduje, a koja je istovremeno i opipljiva i nedefinisana“, napisali su novinari Playboya.

Playboyova godišnja lista 25 najseksi zvijezda uključivala je ove godine i neke od najatraktivnijih žena svijeta, među kojima su bile i Jennifer Lopez, Paris Hilton, Christina Aguilera, Lindsay Lohan, Carmen Electra i Jessica Alba.

Scarlett, koja se trenutno nalazi u indijskoj prijestolnici New Delhi zbog jednog dobrotvornog projekta, otkrila je da je kao djevojčica bila zaljubljena u Patricka Swayzea zbog filma „Dirty Dancing“.

Kada su je pitali s kim bi voljela biti u romantičnoj vezi, ona je odgovorila: „Vjerovatno sa Patrickom Swayzeom. To bi bilo ostvarenje mojih snova“.