Showbiz
0

Scarlett Johansson najpoželjnija i kod žena

Sarajevo-x.com
Čini se da je ovo zaista godina Scarlett Johansson. Naime, ne samo da muškarci maštaju o njenim zamamnim oblinama, već ju je ženski dio publike ocijenio kao najseksipilniju zvijezdu današnjice.

Ženski magazin Glamour napravio je anketu u kojoj je učestvovalo 5.000 čitateljica i zahvaljujući njihovim glasovima izabrali su 10 najpoželjnijih žena među današnjim glumicama, pjevačicama i modelima.

"Sa oblinama na kojima bi joj pozavidjela i Marilyn Monroe, Scarlett ponovo vraća u modu "stari" hollywoodski izgled.", piše u članku.

[SLIKA]1[/SLIKA]Scarlett, koje je prošle godine pozirala gola za naslovnicu Vanity Faira, izjavila je kako seksipil u potpunosti zavisi od samopouzdanja te da je to nešto što jednostavno isijava iz osobe. Scarlett također smatra da žene ne bi trebale biti opterećene izgledom drugih manekenki i glumica i da treba da se osjećaju ugodno u svom vlastitom tijelu.

Prema mišljenju čitateljica Glamoura, drugo mjesto zaslužila je atraktivna glumica Jesica Alba, dok se na trećem mjestu nalazi brazilski supermodel Gisele Bundchen.

Zvijezda svjetski popularne serije “Friends” Jennifer Aniston našla se na četvrtom mjestu, a slijedi je njena gorka suparnica Angelina Jolie.