Showbiz
0

Scarlett Johansson ima novog dečka

Sarajevo-x.com
Scarlett Johansson (Foto: AFP)
Scarlett Johansson (Foto: AFP)
Glumica Scarlett Johansson (27) je u vezi sa britanskim rockerom Danom Whiteom iz grupe Tribes. Nakon što se razvela od Ryana Reynoldsa, Johansson je viđena sa Seanom Pennom, Kieranom Cuklinom, Josephom Gordonom Levittom, a viđala se i sa bivšim dečkom manekenke Kate Moss Jeffersonom Hackom.

Vijesti o tome da se Johansson viđa sa Whiteom, prenio je prvi The Sunday Mirror. Lijepa glumica i muzičar su se upoznali dok je ona snimala film u Velikoj Britaniji.

Novi film na kojem Scarlett radi jeste naučno-fantastična drama ''Under the skin''. Neimenovani izvor rekao je da se par upoznao preko zajedničkog prijatelja u klubu u Londonu.

"Viđaju se već nekoliko dana, Scarlett se sviđa muzika grupe Tribes i odmah su se povezali. White je oduševljen novom djevojkom", rekao je neimenovani izvor, prenosi Daily Mail.

Za vrijeme intervjua koji je dala za Today Show kako bi promovisala ''We bought a zoo'', Scarlett je rekla da ne žali zbog braka sa Ryanom Reynoldsom. Na pitanje da li bi se ponovo udala, popularna glumica se samo nasmijala.