Kanada
0

Scarlett Johanson postala gospođa Reynolds

Sarajevo-x.com
Hollywoodska ljepotica Scarlett Johansson i kanadski glumac Ryan Reynolds ovog vikenda stali su pred oltar, otkrio je magazinu People neimenovani izvor blizak mladom paru.

Američka glumica i njen zaručnik u subotu su se odlučili na intimnu ceremoniju vjenčanja, koja je održana u izolovanom odmaralištu u blizini Vancouvera, u Kanadi.

Vjenčanju su prisustvovali mladenkina mama Melanie Sloan i brat Adrian Johansson.

Zvijezda filma "Izgubljeni u prevodu" i njen 31-godišnji dečko ljubavnu romansu započeli su u proljeće prošle godine, nedugo nakon što je poznati komičar raskinuo zaruke s pjevačicom Alanis Morissette.

Vijest o zarukama svojim obožavateljima saopćili su 5. maja, kada se muza Woodyja Allena na kostimiranom balu u New Yorku pojavila s zaručničkim prstenom i dijamantom od tri karata.

Ovo je prvi brak za zvjezdani par, a Reynolds je već najavio kako planira imati mnoštvo djece s 23-godišnjoom hollywoodskom seks sirenom.

Na razočarenje mnogih njenih obožavatelja, Scarlett je već davno kazala kako ne namjerava nijednom od popularnih showbiz magazina prodati fotografije s vjenčanja, jer svoj privatni život želi zadržati za sebe.