"Bliska sam sa Gwyneth Paltrow"
0

Šarmantna Cameron Diaz na naslovnici Harper's Bazaara

Klix.ba
Glumica Cameron Diaz pomalo liči na anđele modne kuće Victoria's Secret na naslovnici britanskog izdanja magazina Harper's Bazaar za juni.

Na naslovnici, ali i na fotografijama na unutrašnjim stranama magazina, glumica je obučena u bijeli kupaći kostim na jednoj, odnosno u bijelu košulju i bijelu haljinu na drugim fotografijama.

Na nekim od fotografija koje je snimio Tom Munro, 39-godišnjakinja ima zavodnički pogled, ali i vlažnu kosu.

U intervjuu koji prati fotografije Cameron je govorila o britanskim muškarcima, kao i o tome kako je odrastati u Hollywoodu.

“Volim smisao za humor kod britanskih muškaraca, kao i njihov šarm. To je kod njih nešto što je jednostavno dio kulture, mi nemamo takovo nešto ovdje, u Americi to jednostavno nije tako”, požalila se Diaz.

Ona je dodala i to kako je njen kolega Colin Firth pravi primjerak Engleza kakvog je opisala. Glumica je dodala i to kako je oduvijek zaljubljena u London i kako je između ostalog odrasla uz Monty Pythone.

Cameron je izjavila da je nakon smrti njenog oca postala jako bliska sa kolegicom Gwyneth Paltrow, koja joj je pomogla da prebrodi teški period života.