Showbiz
1

Sanja Kužet: Volim da osjetim emociju i energiju publike

Svojom energijom i osmjehom Sanja Kužet svake subote od 21 sat u programu OBN TV mami uzdahe muškaraca i uživa dok vodi "Zvezde Granda". U intervjuu za Grand produkciju zgodna voditeljica otkriva kako teku njene pripreme za šou i kakav je kolega Voja Nedeljković.

"S obzirom da to radim već treću sezonu manje više je moja uloga vrlo jasna. Odavno sam shvatila šta je bitno u mom dijelu angažmanja u emisiji. To su samo najave i najave, kojih ja u glavi imam, vjerovali ili ne, preko 400. Stalno me pitaju odakle mi više inspiracija. Mada najviše volim one najave koje su nastale tako što pokupim neki trenutak, pozitivnu energiju iz publike ili žirija. Mislim da su takve najave mnogo prirodnije, zanimljivije. Volim da osjetim trenutak i emociju i da svoju narednu najavu prilagodim tome" - rekla je popularna voditeljica na pitanja o pripremama za šou.

U nastavku razgovora osvrnula se i na saradnju sa Vojom Nedeljkovićem: "Voja je odličan! Mi smo iz sezone u sezonu sve bolji i bolji. Sad mogu da kažem i da smo i više od kolega, postali smo prijatelji. Još smo opušteniji, ne znam šta će biti ako se tako nastavi, gdje će nam biti kraj. Mi smo se pronašli na prvu loptu, odmah su nam se prepoznale energije".

Također, otkrila je i da su joj najveći kritičari majka i sestra, a poslije njih i ona sama sebi. "Poslije jedanaest godina rada na televiziji naučila sam da umijem da napravim da uvijek bude odlično. Ako mi dan nije najsjajniji, nema šanse to da provale ni moji najbliži, a kamoli gledaoci. Sama znam kada sam dala 99%, a kada sam dala 100 %" - rekla je voditeljica programa "Zve