Rihanna poručuje djevojkama
0

"Šaljite svom dečku golišave fotografije"

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Slavna ljepotica sa Barbadosa, Rihanna, smatra kako bi svaka djevojka trebala poslati svom dečku fotografije na kojima pozira gola.

Naime, početkom godine su se na internetu pojavile fotografije gole Rihanne i pjevačica se u potpunosti osjećala poniženom, no nakon prvog šoka, kako kaže shvatila je da to i 'nije toliko strašno'.

„Kada su se na internetu pojavile fotografije na kojima poziram gola najprije sam svojoj majci poslala buket cvijeća, a zatim je nazvala, no ona nije bila ljuta, jer i kad su svi protiv mene ona je tu i pruža mi podršku“, kazala je Rihanna dodajući da joj je žao momaka kojima cure ne šalju svoje gole fotografije.

Iako joj sada ne smeta to što se fotografije na kojima pozira u potpunosti gola nalaze na internetu, dvadesetjednogodišnja Rihanna kazala je kako je objavljivanjem tih fotografija izgubila i posljednji djelić privatnosti.

„Kada su se pojavile te fotografije jedino što sam pomislila bilo je: Super, sada nema ništa više što ljudi ne znaju o mom privatnom životu. Zaista sam se osjećala postiđenom i poniženom“, kazala je zanosna pop pjevačica u izjavi za američki radio 'Hot 97'.

No, ona i dalje smatra da svaka žena treba imati dovoljno samopouzdanja da gola stane pred objektiv aparata, te da takve fotografije pošalje svom dečku.