Isla Fisher
0

'Sacha je zaslužan za moj filmski uspjeh'

Sarajevo-x.com
Glumica Isla Fisher, zaručnica popularnog Sache Barona Cohena, izjavila je da zaručniku duguje svoj veliki filmski uspjeh.

Isla Fisher, 33 -godišnja zvijezda filma 'Confessions Of A Shopaholic' otkrila je medijima da za svoj filmski uspjeh može najviše zahvaliti zaručniku Sachi Baronu Cohenu koji ju je nagovorio da počne glumiti u komedijama.

'Sacha je razlog zašto sam počela glumiti u komedijama. Dosad sam isključivo išla na audicije za ozbiljne uloge u dramama i trilerima ali to nije davalo nikakve rezultate. Izgubila sam glumačko samopouzdanje ali Sacha me jednostavno natjerao da probam s nekom komičnom ulogom', izjavila je Isla na premijeri filma 'Confessions Of A Shopaholic'.

'On je uvijek mislio da sam vrlo zabavna, a kad neko ko je takav komičar može to reći, moraš ga poslušati. Na Sachin nagovor prihvatila sam ulogu u filmu Wedding Crashers koji se pokazao odabirom karijere', dodaje Isla.

Isla Fisher je zbog Sache Barona Cohena prešla na judaizam, a 2007. godine par je dobio i djevojčicu Olive.

Sacha Baron Cohen je najpoznatiji britanski komičar mlađe generacije koji je svjetsku slavu stekao utjelovivši likove voditelja iz predgrađa Ali G-ja, kazahstanskog reportera Borata i gay novinara Brune.