Fudbaler u središtu novog skandala
0

Ryan Giggs varao suprugu s bratovom ženom

Sarajevo-x.com
Ryan Giggs
Ryan Giggs
Samo nekoliko sedmica nakon što je otkriveno da je Ryan Giggs varao suprugu s Imogen Thomas, koja se proslavila učešćem u Big Brotheru, fudbaler Manchester Uniteda ponovo se našao u središtu skandala.

Prenoseći tabloid News of the World, britanski Daily Mail piše da je jedan od najomiljenijih igrača Manchester Uniteda punih osam godina varao suprugu Stacey, i to sa ženom svog brata Rhodrija, Natashom.

Priča je dospjela u javnost nakon što je Natasha svojoj prijateljici otkrila detalje dugogodišnje veze, a ova "slučajno" javila tabloidu News Of The World.

"Znam da je bilo pogrešno. To je nagora vrsta izdaje. Pokušala sam prekinuti, ali Ryan mi je bio poput ovisnosti. Nikada nije bio romantičan prema meni, nikada mi nije rekao da me voli, radilo se samo o seksu", izjavila je Natasha i dodala da je nepošteno to više skrivati od supruga, djece i svih koji su upleteni.

Magazin tvrdi da su se Ryan i Natasha prvi put našli u noćnom klubu Sugar Lounge 2003. godine kada Giggs još nije bio oženjen, ali je bio u vezi sa Stacey koja je tada bila u drugom stanju i nosila njihovo prvo dijete.

Tada je Ryan navodno prvi put zaveo Natashu. Tokom 2005. godine su imali problema u vezi, a Natasha se tada odlučila udati za Rhodrija, kojem je Ryan bio vjenčani kum.