Otac osmi put
0

Ruska ljubavnica Mela Gibsona u drugom stanju

Sarajevo-x.com
Američki glumac i reditelj Mel Gibson uskoro će postati otac po osmi put, a ponosna majka je njegova ruska ljubavnica Oksana Grigorieva.

Američka štampa prenosi da je Gibson vijest prvo podijelio sa bivšom ženom i njihovo sedmero djece, koji nisu bili sretni što moraju dijeliti njegovo naslijeđe sa prinovom u porodici.

U trakavicu oko nove ljubavne veze slavnog glumca umiješala se i Oksanina mama koja je izjavila da su nedavne optužbe da je njena kćerka 'preotela' Gibsona od bivše žene 'obična glupost'.

Lyudmila Chernukha za People je rekla da se glumac rastavio od svoje žene prije tri godine, ali nije htjela potvrditi informaciju o navodnoj trudnoći.

"Čekajte zvaničnu potvrdu od njih dvoje", kazala je ona.

Zvijezda filma 'Mad Max' iznenadio je obožavatelje kada je objavio da se nakon 28 godina rastaje sa suprugom Robyn Moore. Gibson, koji je inače posvećeni katolik, u predstojećoj brakorazvodnoj parnici vjerovatno će izgubiti pola svoje imovine vrijedne blizu milijardu dolara.

S druge strane, ruska pjevačica i pijanistica Oksana bila je vezi sa glumcem Timothyem Daltonom, koji je glumio slavnog Bonda i sa kojim ima 12-godišnjeg sina Thomasa.

Pedesettrogodišnji glumac sa novom djevojkom prvi put se pojavio u javnosti prošlog mjeseca na zabavi povodom završetka snimanja filma 'X-Men Origins: Wolverine'.