Šta je istina?
0

Ronaldova "bivša": Nije gotovo

Sarajevo-x.com
Iako su svi mediji objavili vijest da je Cristiano Ronaldo prošle sedmice raskinuo ljubavnu vezu s Nereidom Gallardo, raskošna Španjolka je ovih dana negirala pomenute natpise i otkrila kako je i dalje u sretnoj vezi sa zvijezdom "Manchester Uniteda" Cristianom Ronaldom.

Španski model su novinari zaustavili ispred njene kuće na Majorci i zatražili komentar na Ronaldovu odluku o prekidu. "Ne znam uopšte ko je ovu priču plasirao u medije. Razgovarala sam s njim danas, kao i uvijek", odgovorila je seksi Španjolka, koja još uvijek na ruci nosi golemi dijamantni zaručnički prsten.

"Zajedno smo, Ronaldo mi je rekao da me voli, a i ja volim njega", dodala je.

Međutim, uprkos Nereidinoj izjavi za novinare, glasine o njihovom raskidu i dalje kruže u javnosti. Također se spominje kako su mladog Portugalca strašno uznemirili medijski natpisi o njenoj ranijoj ljubavnoj vezi s nogometašem Sergiom Ramosom, koji igra u dresu Real Madrida, kluba u kojem je navodno trebao zaigrati i sam Cristiano.

Izvor blizak britanskom Sunu je otkrio kako je slavni nogometaš odlučio Nereidi dati crveni karton , nakon što je saznao neke detalje o ljubavnoj prošlosti svoje zaručnice koji ga nisu nimalo oduševili.