Showbiz
0

Ronaldo u transvestitskom seks-skandalu

Sarajevo-x.com
Brazilska nogometna zvijezda Ronaldo uhvaćen je u seks-skandalu sa tri transvestita.

Nakon što je otpratio djevojku njenoj kući u Rio de Janeiro, pobjednik Svjetskog nogometnog kupa 2002 je povezao tri prostitutke.

Nakon što su se sve četvero prijavili u motel, napadač AC Milana je otkrio da su protstitutke, ustvari, muškarci.

Sudeći po izvještaju policije u Riu, nogometni igrač je izjavio da su transvestiti pokušali iznuditi novac od njega.

Lokalne novine su prenijele da je jedna od prostitutki, Andreia Albertine, ustvari, Andre Luiz Ribeiro Albertino izjavio da je Ronaldo prijetio da će ga udariti, nakon što je otkrio da je on transvestit.

Ronaldo je izjavio da je transvestit uzeo njegove vozačke dokumente i da je zahtijevao 30.000 američkih dolara, objavio je javnosti policijski inspektor Carlos Augusto Nogueira.

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail

Nogueira je dodao: “Ronaldo priznaje činjenice. On se samo želio zabaviti, a to nije krivično djelo. Platiti za seksualnu uslugu nije ilegalno.”

Policijski inspektor je objasnio da postoji velika šansa da je Ronaldo žrtva ucjene. Nakon što je nogometaš odbio platiti transvestita, ovaj je kasnije tvrdio da je Ronaldo konzumirao droge i da je zaprijetio da će povrijediti sva tri transvestita.

Sudeći po brazilskim zakonima, biti svodnik i voditi biznis koji prodaje usluge seksa je ilegalno, prostitucija sama po sebi nije.

U svojoj izjavi Ronaldo je negirao upotrebu droga i nanovo je ponavljao da je on žrtva ucjene.

Ovaj poznati nogometaš u Brazilu se oporavlja od operacije koljena, a policiji je rekao da ima i psihološke probleme povezane sa povredom, objavio je BBC.