Casillasova djevojka
0

"Ronaldo je sebičan i samodopadan"

Totalsport
Sara Carbonero
Sara Carbonero
Lijepa španska televizijska reporterka Sara Carbonero (25), djevojka golmana Real Madrida i španske nogometne reprezentacije Ikera Casillasa, otvoreno je kritizirala Cristiana Ronalda.

U jutarnjem programu svoje televizijske kuće Telecinca Carbonero nije okolišala kada je komentirala osobine najskupljeg nogometaša svijeta, inače saigrača njenog dečka u Realu.

"Ne trebate biti psiholog da biste shvatili da je Ronaldo sebičan i samodopadan. Oduvijek je bilo tako, a Real ga je takvog potpisao i za njega platio 96 miliona eura", rekla je Carbonero, koja je slavu svjetskih razmjera stekla tokom SP-a u Južnoafričkoj Republici, gdje ju je nakon pobjede nad Holandijom u finalu njen dečko Iker Casillas poljubio u usta tokom intervjua.

Carbonero je u svojoj stručnoj analizi dala i osvrt na rad novog Realovog trenera Josea Mourinha, kao i na brutalan start Tomaša Ujfalušija na desni gležanj Lionela Messija tokom prošlog vikenda, koji će Argentinca udaljiti od terena desetak dana.

"Ono što mi se sviđa kod Mourinha je što je on trener koji je angažiran u svlačionici. Puno vremena provodi s igračima i radi na osobnom kontaktu, što je Realu bilo potrebno."

"Messijeva povreda? Bio je to brutalan start i kada pogledate snimku jasno se vidi da mu je namjera bila slomiti Messiju nogu. A Messi nije bilo koji Barçin igrač, on je polovica te ekipe", kazala je Carbonero.