Ronnie Wood na Havajima
0

'Rolling Stone' u vezi s 20-godišnjakinjom

Sarajevo-x.com
Ronnie Wood, legendarni gitarista Rolling Stonesa postao je stalna meta paparazza, posebno otkad je u vezi s mlađahnom konobaricom Ekatarinom Ivanovom.

Slavni gitarista Ronnie Wood u poslednje vrijeme puni naslove tabloida zbog svoje veze s dvadesetogodišnjakinjom, a ovaj put novopečeni par je uhvaćen na odmoru na Havajima gdje je Ronnie iako 61-godišnjak pokazao zavidno mišićavo tijelo.

Zanosna Ruskinja Ekaterina Ivanova koja je od dečka mlađa 41 godinu ipak je mamila više uzdaha u oskudnom bikiniju koji, kako pišu tabloidi, više otkriva nego što skriva.

Prednosti veze s bogatim Woodom nisu samo luksuzni odmori jer par je u subotu navečer odletio u Los Angeles na ekskluzivni koncert pop zvijezde Princea. Na koncertu su primjećeni u strastvenom zagrljaju, a u ponedjeljak Ronnie je otvorio izložbu u Santa Monici na kojoj su posjetioci mogli vidjeti nova djela slavnog rokera koji se bavi i slikanjem.

Na slikama je pretežno bila Ekaterina od koje se ne razdvaja od jula prošle godine. Wood je u vezu s Ruskinjom ušao dok je još bio u braku s dugogodišnjom suprugom Jo. Wood s Jo ima dvoje djece, 30-godišnju Leah i 25-godišnjeg Tyronea, oboje starijih od trenutne ljubavnice.

Ekaterina Ivanova nedavno je novinarima izjavila da ona i Ronnie ne planiraju brak jer se još 'nisu upoznali kako treba'.