Nakon što je oprostio prevaru
10

Robert Pattinson: Kristen je napravila glupu grešku

Klix.ba
Robert Pattison i Kristen Stewart
Robert Pattison i Kristen Stewart
Nakon što je Robert Pattinson odlučio oprostiti prevaru svojoj djevojci Kristen Stewart, glumac je izjavio kako je njegova partnerca napravila glupu grešku kad je odlučila ući u romansu sa 41-godišnjim režiserom Rupertom Sandersom.

Veza između Pattisona i Stewart preživjela je nakon što su oboje sjeli i razgovarali o skandalu koji je iza njih. Prema pisanju tabloida The Sun, "shvatili su kako ne mogu živjeti jedno bez drugog".

"Kristen se otvorila u razgovoru sa Robertomi rekla mu kako je ona krivac za sve i da je cijela stvar sa Sandersom bila velika greška", kazao je za navedeni tabloid izvor blizak glumcu i glumici. Par će se preseliti u njihov dom na osami u Los Angelesu kako bi pokušali sve ispočetka.

"Robert to vidi kao veliku i glupu grešku koju je Kristen napravila. Nakon dugog i teškog razgovora, prepunog suza, izgladili su stvari i krenuli dalje. Ona ga stvarno voli i Rob to vidi", piše The Sun pozivajući se na neimenovani izvor.

U julu, Kristen je uhvaćena u strastvenom zagrljaju sa Sandersom koji je oženjen sa Liberty Ross s kojom ima i dvoje djece.