Showbiz
0

Robert Pattinson konačno priznao vezu s Kristen Stewart

Sarajevo-x.com
Robert Pattinson i Kristen Stewart
Robert Pattinson i Kristen Stewart
Mladi glumac Robert Pattinson napokon je otvoreno priznao da je u vezi sa kolegicom iz sage "Sumrak" Kristen Stewart. Međutim, i dalje ne žele da budu viđeni zajedno kako bi izbjegli medijsku pažnju.

Ovaj 23-godišnji Britanac u vampirskoj sagi tumači ulogu vampira zaljubljenog u smrtnicu, koju glumi 19-godišnja Stewart. Već duže vrijeme kruže glasine da su njih dvoje u vezi i izvan filmskog platna, što je Robert konačno i potvrdio.

Zaljubljeni par je odvojeno stigao na dodjelu nagrada BAFTA u Londonu, a nisu ni sjedili zajedno. Sve je bilo iscenirano kako ne bi privlačili medijsku pažnju.

"Zbog fanova nigdje ne možemo doći zajedno, jer se sve pretvori u medijski cirkus. Ovo je trebalo da bude naš prvi izlazak u javnost kao par, ali to je bilo nemoguće", priznao je mladi glumac Robert za britanski list The Sun.

Kristen je tu noć dobila nagradu u kategoriji glumačke zvijezde u usponu. Fanovi će opet imati priliku da ih gledaju zajedno u filmu "Pomračenje", koji će početi sa prikazivanjem u kinima od jula ove godine.