Prije snimanja iza pozornice
0

Robert Pattinson i Kristen Stewart priznali Oprah da su u vezi

FENA
Robert Pattinson i Kristen Stewart, kolege iz filmske vampirske sage "Sumrak" priznali su Oprah na snimanju showa da su u vezi, ali iza kamere, tvrdi jedan izvor koji je dio Oprine produkcijske ekipe.

Mladi par dogovorio se s voditeljicom da ih na snimanju neće pritiskati da priznaju vezu ako njoj privatno, iza pozornice, otkriju jesu li zajedno ili ne. Rob i Kristen pristali su na takav dogovor, pa je Oprah zadovoljila svoju znatiželju iako nije u emisiji dobila ekskluzivno priznanje.

"Naravno, znali su da će ih u studiju na snimanju morati ispitati o ljubavnom statusu. Zato su se unaprijed dogovorili kako Oprah neće biti prezahtjevna pred kamerom ako njoj iza pozornice pojasne svoju vezu, pa su joj priznali kako su sto posto u vezi", tvrdi izvor koji radi za Opru.

Tako su glumci u emisiji na njima neugodno pitanje odgovorili šaleći se, no Oprah je doznala pravu istinu. Emisija će biti prikazana 13. maja, a u njoj su gostovali i Dakota Fanning i Taylor Lautner, koji su također dio glumačke ekipe iz vampirskog nastavka "Eclipse".