Tužno lice slavne pjevačice
0

Rihanna: Tata, voljela bih da si ovdje

Klix.ba
Rihanna je do svoje 24. godine prošla više nego što je neko za cijeli život, ali za jednog muškarca ona će uvijek biti samo njegova djevojčica.

Ronald Fenty je čovjek koji će uvijek biti njen zaštitnik i neko ko joj je oduvijek pomagao da prebrodi teške trenutke u životu. Radi se zapravo o njenom ocu.

Bez obzira na to što se Rihanna čini kao veoma nezavisna djevojka, za koju bi se reklo da i nije razmažena mamina i tatina kćerka, ona je jučer pokazala da nije tako. Kao i većina slavnih, ni ova ljepotica sa Barbadosa nije odoljela da ne spomene oca na Dan očeva.

Djevojka koja uporno odbija komentarisati tuču između bivšeg momka Chrisa Brawna i repera Drakea, a koja je u jednom noćnom klubu u New Yorku izbila upravo zbog nje, postavila je na Twitter svoju fotografiju sa pomalo tužnim licem i raščupanom kosom.

“Pospano lice! Tata, voljela bih da si ovdje!”, napisala je Rihanna.

Pjevačica je također objavila i fotografiju na kojoj je zajedno sa ocem i napisala: “Veliki tata!”.

Nakon teške sedmice u kojoj joj se puno toga desilo, a i nakon ljubavnih problema koji je prate u posljednje vrijeme, Rihanna je očigledno poželjela da se sakrije od svih i da otrči ocu u zagrljaj.