Uživa na Havajima
0

Rihanna objavila nove izazovne fotografije

Sarajevo-x.com
Dok odmara na Havajima, popularna pjevačica Rihanna se trudi obavijestiti svoje fanove o svakom svom pokretu. Nakon polugolišavih fotografija na gliseru, na Twitteru je objavila i nove na kojim izazovno pozira dok vježba u teretani, prenosi Daily Mail.

Bila je samo u bijelom kupaćem kostimu i nije joj manjkalo inspiracije za izazovno poziranje. Svojim tweetom je prozvala i Khloe Kardashian. Ubrzo je objavila fotografije na kojima se ona šali sa svojim dobrim prijateljima, opet ne propuštajući priliku da pokaže svoje obline.

Kada ju je na Twitteru neko pitao koja je tajna njene nevjerovatne figure, Rihanna se našalila i rekla "Photoshop i osvjetljenje".

Seksi snimci su objavljeni samo nekoliko sati nakon što je objavila fotografije na kojima je u sivom kupaćem kostimu koji tijelo mlade pjevačice sa Barbadosa više otkriva nego što skriva.

Rihanna ima 12 miliona sljedbenika na Twitteru što je čini jednom od najpopularnijih osoba na Twitteru. Jučer su američki mediji objavili da se pjevačica tajno sastala sa bivšim dečkom Chrisom Brownom s kojim se razišla uz skandal kada ju je udario u automobilu. Neimenovani izvor je dodao da Rihanna stalno dolazi u Los Angeles da ga vidi i da jednostavno ne može bez opasnog i života punog rizika.