Ne otkriva sve karte
0

Rihanna: Muškarci su lovci, ali i ja sam

Sarajevo-x.com
Ljepotica sa Barbadossa Rihanna uporedila je muškarce sa lovcima. Pjevačica vjeruje da muškarci vole da "ganjaju" žene, zbog čega ona preferira da svoje obožavatelje uvijek drži u pripravnosti.

Rihanna kaže da je otvorena za ljubav, ali da se pripadnici jačeg spola moraju dobro potruditi da bi je zaslužili jer kad brzo dobiju ono što žele, onda požele nešto drugo.

"Muškarci su kao lovci, vole potjeru, pa im zbog toga nikada ne smijete otkrivati sve karte. I sama sam takva. Sve mi brzo dosadi. Najbolje je kad me neko uspijeva nasmijavati", objašnjava pjevačica u intervjuu britanskom Cosmopolitanu.

Uzbuđuju je, kaže, različite stvari.

"To može biti njegov izgled, njegova inteligencija. Sve zavisi od trenutka i ono što mi se svidi dolazi spontano", kaže Rihanna.

Muškarcima koji maštaju da osvoje tamnoputu ljepoticu, bit će veoma teško ukoliko se ne bave muzikom s obzirom da je Rihanni karijera najvažnija u životu.

Često je na turnejama, a kad ne nastupa, zabavlja se sa prijateljima. Muškarac koji je pored nje, mora biti sposban da je prati, što nije nimalo lako.