Privatne fotografije pjevačice
0

Rihanna i Brown u strastvenom zagrljaju

Sarajevo-x.com
Rihanna nakon svega izgleda ipak nije odustala od Chrisa Browna, dečka koji ju je u februaru ove godine nemilosrdno pretkuao u automobilu, navodno zbog sms poruke na njegovom telefonu. Suđenje pjevaču samo što nije počelo, a u javnosti su se, možda baš u prilog njemu, pojavile slike u kojima ljepotica s Barbadosa uživa u naručju R&B pjevača.

Tabloid TMZ.com objavio je nekoliko fotografija na kojima se nalaze Rihanna i muzičar Brown u strastvenom zagrljaju, a mediji već nagađaju da je riječ o ponovnoj vezi među ovo dvoje mladih muzičara.

Inače u medijima su se prije nekoliko dana pojavile spekulacije da je slavna Rihanna počela izlaziti sa košarkašom LA Lakersa Andrewom Bynumom, no nakon ovih fotografija, američki tabloidi su ubijeđeni da se pjevačica odlučila vratiti bivšem dečku i nanovo započeti vezu.

Ovakvi navodi su se u medijima pojavljivali i ranije no Rihanna je neprestano demantirala vezu s Brownom. Kako bi to i dokazala ona se odlučila svjedočiti protiv bivšeg ili možda čak i sadašnjeg dečka, a suđenje je zakazano za 22. juni.