Voli njegovu muziku
0

Rihanna hvalila bivšeg dečka koji ju je pretukao

Sarajevo-x.com
Rihanna (Foto: AP)
Rihanna (Foto: AP)
Pjevačica Rihanna brani bivšeg dečka Chrisa Browna, uprkos dramatičnom prekidu njihove veze i nasilnog epiloga nakon kojeg je hospitalizovana, a njemu zabranjeno da joj priđe na 200 metara. Ljepotica s Barbadosa dala je intervju za Esquire u kojem je imala samo lijepe riječi za Browna.

U najnovijem hvalospjevu za bivšeg dečka pjevačica je rekla da je njihova veza propala zbog previše obaveza, pritisaka i stresa, ali da joj je drago što je Brown vratio svoju karijeru.

"Nevjerovatno je kako se izvukao i isplivao. Znate, čak i kad se činilo da je svijet protiv njega, on je izašao na površinu", rekla je pjevačica, prenosi Daily Mail.

Pjevačica je nakon raskida sa Brownom izdala dva platinasta albuma i njena karijera je još uvijek u usponu. Njen najnoviji album "Talk That Talk" već postaje senzacija.

Brownu nije išlo tako dobro nakon što se cijela javnost obrušila na njega posle prekida, te je njegov album "Graffiti" bio s finansijske strane katastrofa. Sa albumom F.A.M.E, pjevač se uspio vratiti na pravi kolosjek, kada je riječ o karijeri.

"Oduvijek sam bila fan njegove muzike i sviđa mi se šta sad radi. Nikada mu ne bih poželjela ništa ružno i želim mu svu sreću ovog svijeta ", rekla je pjevačica.

Javnost izgleda polako zaboravlja nemili događaj, a očigledno i Rihanna.