Pjevačica pobjegla na Havaje
0

Rihanna 'devastirana' zbog skandala sa slikama

Sarajevo-x.com
Poznata pjevačica Rihanna navodno je 'devastirana' nakon što je njene obnažene fotografije vidio skoro cijeli svijet, tvrdi magazin News Of The World.

'Rihanna se nalazi u teškom stanju. Zadnjih par mjeseci se pokušala oporaviti od napada, a sad se još i ovo desilo', izjavio je jedan od Rihanninih prijatelja koji je želio ostati anoniman.

Dvadesetjednogodišnja pjevačica se odmah nakon objavljivanja fotografija spakovala i otputovala na Havaje da bi izbjegla 'okrutnost novinara'.

Rihannina diskografska kuća Island Def Jam zahtijevala je da fotografije budu povučene iz medija, no zahtjev nije moguće ispuniti iz razloga što još nije potvrđeno da su fotografije autentične i da se na njima stvarno nalazi slavna pjevačica.

Na spornim fotografijama čiji autori su navodno bivši Rihannin dečko, Chris Brown, te ona sama, jasno se vidi potpuno obnaženo tijelo slavne pjevačice.

'Rihanna ovih dana snima pjesme koje će se naći na njenom novom albumu i ne želi imati kontakt s vanjskim svijetom', dodao je nepoznati izvor magazinu News Of The World.

Rihanna je, nakon što je pozirala za njemačko izdanje magazina FHM , izjavila da se nikad ne bi slikala gola jer bi je 'majka ubila zbog toga'.