Prve slike blizanaca
0

Ricky Martin se sam brine za sinove

Sarajevo-x.com
Poznato je da je popularni pjevač Ricky Martin prije četiri mjeseca postao otac dvojice dječaka, ali ovih dana u javnost je procurila i prva fotografija sretnog oca s mališanima.

Pomoću surogat majke, pjevač Ricky Martin ostvario je svoj dugogodišnji san i postao otac, a njegovi sinovi, čeveromjesečni Valentino i Matteo zdravi su i veseli dječaci.

Ova porodica možda i ne bi bila tako interesantna medijima i javnosti da se poznati pjevač nije odlučio sam odgajati dječake, čak i bez pomoći dadilje,.

"Nemam dadilju jer želim sve oko dječaka raditi sam. Imam svoju ličnu asistenticu koja se brine o mojim poslovima i ponekad samo pričuva dječake. Ja sam taj koji mijenja pelene, priprema obroke i stavlja dječake na spavanje. Mislim da je prvih par mjeseci svakom roditelju prva zbrka, ali ja stvarno uživam u tome.", rekao je 36-godišnji pjevač za magazin 'People'.

Na pitanja zašto je odabrao surogat majku, Ricky Martin odgovara da nije htio čekati par godina da bi usvojio dijete, i da mu se ova opcija činila bržom.

Ricky Martin ni u jednom trenutku nije spomenuo da je u vezi ili da želi da djeca imaju majku, što je opet podgrijalo tabloidske tračeve da je slavni pjevač homoseksualac.