Showbiz
2

Razvodi li se Angelina Jolie na nagovor Johnnyja Deppa?

Klix.ba
Kako izvještava The Sun, Angelina Jolie je, dok se priprema za razvod od Brada Pitta, našla utjehu u nedavno razvedenom Johnnyju Deppu.

Izvori bliski glumici navode kako je ona ostala u veoma bliskim odnosima s Deppom još od zajedničkog rada na filmu "The Tourist" 2009. godine.

Angelina je Deppu bila podrška i tokom njegovog nedavnog ljubavnog i bračnog kraha sa suprugom Amber Heard. Za brakorazvodnu parnicu Jolie je angažovala istu advokaticu kao i Johhny Lauru Wasser, i to na njegovu preporuku.

"Angelina je oduvijek obožavala Johhnyja, čak i prije nego što su dobili glavne uloge u filmu. Vidjelo se na setu kako su se pronašli. Bilo je glasina kako je on nju privlačio kao muškarac, a negdje u to vrijeme je izjavila i kako vjernost u vezi nije od velikog značaja", rekao je anonimni izvor blizak Angelini.

Njih dvoje su očigledno ostali u kontaktu i razmijenjivali bračna iskustva. Njeni prijatelji vjeruju kako je ideja o njenom razvodu od Brada došla upravo od Johnnyja te nisu sigurni šta bi se moglo desiti između njih nakon konačnog Angelininog razvoda.