Showbiz
0

Razgovori Robbija Williamsa i Franka Sinatre

Sarajevo-x.com
Slavni pjevač Robbie Williams je izjavio da je nedavno kontaktirao Franka Sinatru, javlja agencija BANG. Ova izjava nebi bila posebno interesantna da pjevač Frank Sinatra nije mrtav već dugo godina.

Problematična zvijezda Robbie Williams, koji je nedavno bio u rehabilitacionom centru, vjeruje da ima posebne vidovnjačke moći koje mu omogućavaju da komunicira sa mrtvima

Robbie je na svom blogu napisao: "Volim svirati svoj album 'Swing While You're Winning' kada sam kući jer se sviđa Franku. On je bio sa mnom kada sam ga pravio. Mislim da imam moći. Vidio sam neke stvari. Sestrinog psa koji joj je skočio na noge, iako je uginuo par godina ranije, kao i neka zelena svijetla koja prilaze mom prozoru".

Ovaj 33-godišnji pjevač otkriva i kako voli posjećivati groblje u Los Angelesu sa svojim ocem Peteom. "Moj otac je pročitao smrtovnice Deana Martina i tone knjiga o njemu. Idemo na njegov grob, da mu odamo poštovanje. Ipak brinem, da li ga time uznemiravam?'', napisao je Robbie na svom blogu.

Robbie, koji je prošle sedmice upotrijebio svoj blog za šovinističku tiradu protiv žena, kao i za izražavanje svoje averzije prema holivudskoj sceni zabave, je nedavno bio na liječenju u SAD-u zbog ovisnosti o "propisanim" lijekovima.

Pjevač Robbie Williams je također na svom blogu priznao da pati od depresije, nesigurnosti i korištenja droge i alkohola u prošlosti.