Showbiz
13

Raskidi poznatih parova koji su nas šokirali u ovoj godini

Klix.ba
Jennifer Garner i Ben Affleck (Foto: AFP)
Niko nije predvidio da će se ovi poznati parovi razići, čak ni mediji. Na vrhu ledenog brijega nalaze se Ben Affleck i Jennifer Garner koji su svoju odluku o razvodu 10-godišnjeg braka posljednji objavili.

Kako je rekao izvor za HollywoodLife.com, Benu je nedostajalo da bude društveni Ben.

"Uvijek se družio s Jeninim prijateljima i od svega je odustajao zbog nje. Volio je prije, voli je i sada i uvijek će joj biti zahvalan na tome što imaju zajedničku djecu, ali ona je bila više majka nego supruga i Ben nije želio da živi više tim životom", rekao je izvor blizak paru.

Kako piše ovaj portal, Jennifer je pokušala nekoliko puta spasiti brak, a par je čak išao i na bračno savjetovanje. Prijatelji ističu kako Ben nije želio da taj brak okonča razvodom.

April i juni kobni mjeseci

Iako su bili uvijek nasmijani i sretni, Britney Spears i Charlie Ebersol su se razišli. Svi su mislili da je Britney konačno pronašla ljubav svog života jer je bila zaista sretna. No, nakon osam mjeseci zabavljanja par se razišao u junu. Bliski prijatelji kažu kako su bili na korak do vjeridbe, ali njen otac nije blagoslovio tu vezu.

Nick Jonas i Olivia Culpo su se razišli nakon dvije godine zabavljanja. Juni je bio koban mjeseci za njihovu vezu.

U proljeće su se razišli Chris Brown i Karrueche Tran. Uzrok je ponovo Chrisova nevjera, kao što je to bio slučaj i u vezi sa Rihannom. Karrueche je bila strpljiva i progledala mu je kroz prste nekoliko puta, no u martu je odlučila da ga više ne želi u svom životu. Odluku je donijela nakon što je dokazano da je Chris otac bebe Royality koju je dobio sa Niom Amey. Dugo je Chris negirao sve, a sada se bori za starateljstvo.

"Samo želi biti sama kako bi se oporavila i prebolila ga. Sada želi da ga nikada nije upoznala", rekla je prijateljica Karrueche.

Tiger Woods i Lindsey Vonn prekinuli su vezu u maju nakon tri godine. Razlog je, kako su rekli u zajedničkoj izjavi, prebukiran raspored u kojem se potpuno razilaze.

Pjevačica Miley Cyrus sin poznatoga glumca Arnolda, Patrick Schwarzenegger, prekinuli su u aprilu. Njihova veza bila je kratka, ali burna i svugdje su se pojavljivali zajedno. No, njihovi svjetovi su različiti. Miley se bavi snimanjem i unapređenjem muzičke karijere, a Patrick ide na fakultet.

Karijere i nedostatak vremena

Big Sean i prelijepa Ariana Grande razišli su se također u aprilu. Razlog je sličan kao i kod Tigera i Lindesey - haotični raspored zbog kojeg ne bi mogli provoditi dovoljno vremena zajedno. Zabavljali su se skoro godinu dana.

Charlize Theron i Sean Penn prekinuli su dovogodišnju vezu i otkazali vjeridbu u junu ove godine. Charlize nikada nije maštala o braku i voljela je biti sama. Sean joj je malo poremetio planove prosidbom, te je vremenom shvatila da ipak ne želi živjeti tim životom. No, ostali su u odličnim odnosima.