Showbiz
0

Ralph Fiennes u avionskom seks skandalu

Sarajevo-x.com
Ralph Fiennes
Ralph Fiennes
Britanski glumac Ralph Fiennes našao se u centru seks skandala zbog navodnog ljubavnog susreta sa stjuardesom u toaletu aviona.

Zvijezda filma ''Schindlerova lista'' prošlog mjeseca bio je na letu iz Australije u Indiju, kada je prema izjavama ostalih putnika "imao ljubavni susret" sa Lisom Robertson, 38-godišnjom stjuardesom avio-kompanije Quantas.

Njen posao sada je u opasnosti, jer su je kolege spazile da izlazi iz kabine zajedno sa 44-godišnjim glumcem. U izjavi do koje je došao The Sunday Telegraph, Robertson je izjavila: ''Dok sam razgovarala sa gospodinom Fiennesom tokom moje pauze, izrazila sam potrebu da odem u toalet. Ušla sam u najbliži toalet, a on me je pratio i zatim ušao u istu kabinu''.

''Objasnila sam Fiennesu da je to bilo neumjesno i zatražila sam da izađe. Gospodin me je pokušao poljubiti, a nakon nekog vremena uspjela sam ga uvjeriti da napusti toalet, što je on i učinio. Ja sam napustila toalet kratko nakon toga'', dodala je Robertson.

Fiennes se prošle godine rastao od svoje dugogodišnje partnerke Francesce Annis, nakon što je otkrivena njegova ljubavna afera sa rumunskom pjevačicom Corneliom Crisan.