"Samo ovako ti se mogu obratiti"
4

Raffaella Fico uputila Balotelliju srceparajuće pismo

Klix.ba
Bivša djevojka Marija Balotellija, koja tvrdi da očekuje njegovo dijete, napisala je otvoreno pismo nogometašu u kojem je pristala na test očinstva svoje nerođene bebe kako bi dokazala da je upravo on otac.

Raffaella Fico (27) je u srceparajućem pismu osudila Balotellija (21) zbog optužbi da starleta pokušava unovčiti trudnoću negirajući navode da je prihvatila novac za davanje intervjua i fotografija novinarima.

Ona u svom romantičnom pismu, koje je objavljeno u talijanskom magazinu Chi, s ljubavlju govori o nogometašu Manchester Cityja.

"Želim ovo dijete svim svojim srcem i želim ga zato što nije začeto slučajno već je plod ljubavi između dvoje ljudi i ti znaš dobro o čemu govorim. Ovo pismo je jedini način da ti se obratim. Bit ću sretna da se podvrgnem testu očinstva, ali još uvijek čuvam SMS poruke koje si mi poslao iz Krakowa i u kojima tvrdiš da si sretan zbog moje trudnoće", napisala je Raffaella.

Fico i Balotelli su bili u vezi godinu dana, a prema prvim informacijama nogometaš je navodno bio sretan zbog njene trudnoće iako više nisu par. Međutim, nedavno je izdao saopćenje u kojem traži test za dokazivanje očinstva.

Raffaellu je, kako kaže, to veoma zaboljelo, a posebno su joj teško pale insinuacije da pokušava unovčiti trudnoću. "Dragi Mario, nisam plaćena ni za jedan intervju u kojem sam govorila pohvalno o tebi i u kojem sam izrazila nadu u naš zajednički život. Moj stomak raste i to nije tako jednostavno sakriti", piše Fico.

Ona je izrazila uvjerenje da će Cityjev igrač biti dobar i odgovoran otac.