"Avantura u koju idemo zajedno"
3

Prva slika s vjenčanja Matthewa McConaugheyja i supruge

Klix.ba
Iako je njihovo vjenčanje bilo sve samo ne tradicionalno, glumac Matthew McConaughey i njegova novopečena supruga Camila su sudbonosno DA ipak izgovorili u jednostavnoj i tradicionalnoj garderobi. Pokazuje to i prva fotografija sa njhovog intimnog vjenčanja koja krasi naslovnicu magazina People.

Holivudski glumac i donedavno jedan od najpoželjnijih neženja svijeta izgledao je veoma profinjeno u crnom smokingu, dok je njegova izabranica nosila čipkanu haljinu dugih rukava.

U razgovoru za People Metthew je kazao da on i Camila na brak gledaju kao na šansu i avanturu u koju će se upustiti zajedno. Na vjenčanju je bilo 120 zvanica, među kojima su i Reese Witherspoon i Woody Harrelson.

Matthew i Camila iz šestogodišnje veze imaju dvoje djece, trogodišnjeg Levija i dvogodišnju Vidu. "Nekako su razumjeli da se mama i tata povezuju na duhovnom nivou", kazala je Camila.

Jedan od gostiju ispričao je da je par na vjenčanju razmijenio zavjete tako što su ih šaputali jedno drugom na uho.

"Niko nije čuo sta su rekli, ali šta god da je bilo, bilo je veoma emotivno. Camila je grcala u suzama", kazao je. People piše da je Camila uzela muževo prezime te da su svadbenu ceremoniju držali u tajnosti čak i od samih uzvanika.