Showbiz
1

Problemi u raju: Angelina i Brad se svađaju zbog mlade Lupite Nyong’o

Klix.ba
Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: AFP)
Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: AFP)
Slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt nisu sretno zaljubljeni kao prije. Naime, Angelina je izgubila živce zbog Bradovih izjava o prelijepoj glumici Lupiti Nyong’o koja se proslavila ulogom u filmu "12 godina ropstva", a u kojem je glumila upravo s Bradom.

Hollywood bruji o tome kako se Brad zaljubio u mladu tamnoputu glumicu koja je nominirana za Oscara. Prema navodima tamošnjih medija, Brad je uspio kriti svoje osjećaje od Angeline neko vrijeme, no nije se moga suzdržati na dodjeli Producers Guild Awardsa održane na Beverly Hillsu 19. januara.

"Ona je veoma posebna mlada dama. Vidjet ćemo sjajne stvari od nje", rekao je Brad.

Nakon šoua otputovao je u Australiju da vidi Angelinu, ali ona ga nije dočekala raširenih ruku, rekao je izvor za National Enquirer.

"Angelina mu je priredila scenu kada je došao. Rekla mu je da nije morao pokazati cijelom svijetu da se 'zatreskao' u Lupitu", rekao je izvor.

Izvori koji su bliski Bradu kazali su kako je atraktivni glumac bio vrlo blizak s Lupitom cijelo veče. Kada je Leonardo DiCaprio poljubio nježno u obraz Brad mu se približio i rekao "Čovječe, odmakni se od moje djevojke".

Djevojka ga je toliko očarala da joj već ugovara nove filmske uloge kako bi glumili zajedno.

"Rekao joj je kako želi da mu ona bude sljedeća glavna glumica", dodao je izvor.

Iako je Brad posvećen njoj i djeci, Angelina ne može da se prestane brinuti i stalno joj je u mislim šta će Brad uraditi kada se vrati u Hollywood.