Showbiz
0

Princ William i Kate Middleton u potrazi za zajedničkim domom

Sarajevo-x.com
Britanski prestolonasljednik William i njegova djevojka Kate Middleton započeli su uzbudljivu potragu za prvim zajedničkim domom, a čini se da je mladi princ svojoj voljenoj potpuno prepustio ovu odluku.

Iako su prošlog proljeća veoma javno prekinuli svoju vezu, pa je čak i tadašnji britanski premijer Tony Blair osjetio potrebu da prokomentariše njihov raskid, Kate Middleton ovih dana samo razmišlja o tome kakav bi to idealan dom trebao biti za nju i njenog novog "starog" odabranika, princa Williama.

Naime, jedan njihov bliski prijatelj otkrio je za Daily Mail kako su Kate i Wiiliam već započeli potragu za zajedničkim domom, te kako još uvijek nisu obišli nikakve nekretnine, budući da još uvijek skupljaju informacije i razgledaju ponude na Internetu.

"Znam da svi očekuju da će se William jednog dana preseliti u 5 miliona vrijednu kuću na Duchy of Cornwall's Harewood Park imanju u Wye Valleyju, ali to se možda i neće desiti. Kate bi voljela živjeti u nekom drugom okrugu, i trenutno njih dvoje interesuju nekretnine u Norfolku, Suffolku, Lincolnshireu i Sjevernom Yorkshireu", otkrio je prijatelj mladog para.

Također je dodao "kako Kate i William ne namjeravaju živjeti na nekom luksuznom imanju prema kraljevskim standardima, ali bi voljeli imati dosta prostora i što manju izolaciju, jer ih privlači ideja seoskog života".

Jedno je svakako sigurno Williamova odabranica namjerava svima dati do znanja da ni William ni njegova porodica neće moći birati njen budući dom, te je odlučna da živi u kući koju nikada nije posjedovao niti koristio član britanske kraljevske porodice, a Williamu je najvažnije da je Kate sretna.

Kate Middleton će u srijedu proslaviti 26. rođendan.