Bili u vezi pet godina
0

Princ Harry zbog Pippe prekinuo s djevojkom?

Sarajevo-x.com
Nakon pet godina veze prekinuli su princ Harry i Chelsy Davy, a neki mediji špekulišu da je za to kriva Pippa Middleton, s kojom je Harry flertovao.

Chelsy je navodno vidjela na koji način se njen dragi odnosi prema sestri bratove supruge na kraljevskom vjenčanju i bila je veoma ljubomorna.

Istovremeno neki britanski tabloidi tvrde da je Pippa samo "kap koja je prelila čašu", te da je Chelsy odranije imala problem da se zamisli članom kraljevske porodice, za razliku od vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton, supruge Harryjevog brata, princa Williama.

Neimenovani rođak Chelsy kazao je da se ona ne bi udala za Harryja sve i da ju je zaprosio jer ne želi biti princeza i živjeti "kao ribica u akvarijumu".

Također, izvor blizak princu Harryju tvrdi da on nikad neće biti u stanju da bude vjeran. Istina, paparazzi su ga često fotografisali kako uživa u zabavama u londonskim noćnim klubovima. Čini se da mu prekid veze nije tako teško pao.

"Harry zna da svojim izgledom, šarmom i titulom može dobiti svaku ženu koju poželi", kazao je njegov prijatelj za magazin Touch i otkrio da neoženjeni princ želi upoznati Amerikanku, pa bi u julu mogao zajedno s bratom i njegovom suprugom otići u Los Angeles i upoznati dame iz Hollywooda.