Bila zaljubljena u Thoma Yorka
0

VIDEO / Prekrasna Rooney Mara na naslovnici Vanity Faira

Sarajevo-x.com
Glumica Rooney Mara zajedno sa mladim nadama filmske industrije krasi godišnje holivudsko izdanje magazina Vanity Fair. Za potrebe naslovnice djevojke su transformisane u stilu '20-ih. Osim Mare, u magazinu su se pojavile i Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence, Elizabeth Olsen, Adepero Oduye i mnoge druge mlade glumice.

Mara je u intervjuu otkrila da je kao tinejdžerka bila zaljubljena u Thoma Yorka iz Radioheada, a da se danas divi jednom glumcu čije ime nije otkrila.

"Mislim da većina glumaca kojima se ja divim uglavnom bježi od popularnosti i godinama su najtalentovaniji glumci ispod radara blještavila, mislim da je najinteresantniji rad onaj koji nisu vidjele mase", rekla je Mara koja je ove godine nominovana za Oscara za najbolju glumicu u filmu The Girl With the Dragon Tattoo, režisera Davida Fincha.

Za saradnju sa proslavljenim Finchom rekla je da je veoma korisna i da je uživala radeći sa velikim imenima.

"On ulaže mnogo više nego obična osoba, ali ništa što je zadao nije bilo nemoguće uraditi. Veliki je istraživač i želi uraditi stvari kako treba, a ne snimati scene ispočetka. Radije cijela ekipa snima scenu dok ne bude upravo ona koju želimo", rekla je mlada glumica, prenosi Huffington post.